CUM SE LIVREAZA

Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT oriunde in tara la ORICE COMANDA de peste 170 lei.

Cu siguranta sunteti nerabdatoare ca produsele comandate sa ajunga cat mai repede la dumneavoastra. Magazinul Pantofstil.ro ofera posibilitatea livrarii  produselor comandate prin firme de curierat rapid. 


Termenul de livrare este între 1 – 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi.  Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 10.00 – 17:00.  Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în   zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul Pantofstil.ro se face exclusiv pe teritoriul României. 

☀ ☀ ☀

Costuri transport:

• Livrare prin curierat rapid:

GRATUIT – pentru toate comenzile peste 170 de lei
GLS Curier 20 lei – pentru comenzile sub 170 de lei

☀ ☀ ☀

Cum platiti:

În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.